SimpelWeg HR

De Employee Journey in de praktijk

“Ik vind geen geschikte medewerkers!”
“Hoe hou ik mijn personeelskost beheersbaar en mijn mensen gemotiveerd?”
“Het is moeilijk om goed personeel aan boord te houden”

Het zijn de meest gehoorde verzuchtingen in organisaties.

Bedrijven en organisaties staan vandaag voor immens grote uitdagingen op vlak van HR.

Vissen in een bijna lege vijver? Klopt helemaal, de ‘war for talent’ is in Vlaanderen niet langer een ver van ons bed show! Gemotiveerde mensen vinden en houden, niet evident.

Vanuit hun praktijkervaring als HR-professionals delen de auteurs Ann Rens en Karine Vandenplas heel wat inzichten om simpelweg een gestructureerd HR beleid uit te werken.

‘Simpelweg HR’ is opgebouwd rond de Employee Journey maar legt meer nadruk op de indienst fase van een medewerker dan andere modellen. Met praktische tips en heldere cases van andere organisaties, is dit boek direct toepasbaar in de praktijk, zelfs als je geen HR-professional bent.

 

SimpelWeg HR:

  • Een inspirerend werkboek
  • Opgebouwd volgens de medewerkersreis
  • Van instroom, doorstroom tot uitstroom
  • Onmiddellijk in de praktijk te brengen, ook voor niet HR professionals
  • Zowel harde als softe HR topics komen aan bod

Over de auteurs

Ann Rens - POP Consult & Coaching

Ann Rens

Zaakvoerder POP Consult & Coaching

Ann heeft meer dan 25 jaar ervaring in personeelszaken. Ze is een echte HR madam met ervaring zowel in harde als softe HR domeinen en een ervaren coach. Als HR Partner begeleidt ze KMO’s bij het uitwerken van een structureel en transparant personeelsbeleid, met een focus op het duurzaam inzetbaar houden van talenten. Zij ondersteunt hen met Praktische Oplossingen voor hun Personeelsbeleid, want dat is nu net waar de ‘POP’ in POP Consult & Coaching voor staat.

Karine Vandenplas

CEO van Lindra

Karine heeft meer dan 35 jaar ervaring in personeelszaken. Ze is een expert in de harde HR alsook in internationale tewerkstelling. Samen met haar team bij Lindra begeleidt ze KMO’s met het uitbouwen van een strategisch en geoptimaliseerd HR- en vergoedingsbeleid.  Daarnaast verzorgt Lindra ook de loonverwerking en personeelsadministratie voor organisaties op een persoonlijke en proactieve manier. Want dit is waar Lindra voor staat : Personeel.Persoonlijk.

Voor zowel de beginner als de ervaren professional

SimpelWeg HR, de Employee Journey in de praktijk is hét boek voor ondernemers en HR-professionals die hun organisatie willen verbeteren door middel van een gestructureerde aanpak van de Employee Journey. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en handige tips biedt dit boek inzicht in hoe je de reis van je medewerkers kunt vormgeven en zo de betrokkenheid en motivatie van je medewerkers kunt verhogen.

Of je nu een startende HR-medewerker of ondernemer bent of een doorgewinterde professional, dit boek biedt waardevolle informatie en praktische tips die je direct kunt toepassen. Door de heldere schrijfstijl en praktische benadering is ‘SimpelWeg HR, de Employee Journey in de praktijk’ geschikt voor zowel de beginner als de ervaren professional.

Bestel nu jouw exemplaar van SimpelWeg HR, de Employee Journey in de praktijk en ontdek hoe je de employee journey kunt optimaliseren en zo het succes van je organisatie kunt vergroten.

Bestel jouw exemplaar

SimpelWeg HR

Je kan nu jouw gesigneerde exemplaar bestellen. Het boek wordt na publicatie zo snel mogelijk naar jou verzonden.

Prijs: 28 Euro
Verschijningsdatum: 06/2023
Uitgever: Acco

Boek - SimpelWeg HR

Pin It on Pinterest