Exclusief jaarcoachingstraject

Sterker in je werk(jaar)

 • Heb je het gevoel dat je nu vastzit in je werk, dat bepaalde aspecten niet helemaal naar wens verlopen?
 • Voel je je niet zelfverzekerd genoeg in bepaalde situaties?
 • Worstel je met het vinden van de juiste balans tussen werk en privé?
 • Vind je het niet makkelijk je ‘plaats’ op het werk in te nemen?
 • Loop je vast in je professionele ontwikkeling en zie je niet duidelijk hoe je verder kunt groeien?

Wat als je gedurende een heel jaar persoonlijke coaching zou krijgen om deze obstakels aan te pakken? Hoe zou dat je werkervaring veranderen? Zou je meer zelfvertrouwen hebben om uitdagingen aan te gaan? Zou je beter in staat zijn om een gezonde balans te vinden tussen werk en privéleven? Zou je duidelijkheid krijgen over je volgende stappen in je professionele groei?

Een coaching specifiek gericht op het aanpakken van die pijnpunten die je nu in je werk ervaart. Hoe zou dit je helpen om effectiever te zijn, zowel op persoonlijk als professioneel vlak? Hoe zou dit je perspectief op je werk veranderen en je in staat stellen om met hernieuwd vertrouwen en motivatie vooruit te gaan?

Sta je klaar om van voornemens naar verandering te gaan, maar heb je ondersteuning nodig bij het vormgeven van heldere doelen en bij het behouden van een doelgerichte focus? Lees dan verder!

Ann Rens - POP Consult & Coaching

WAarom een coachingstraject van een jaar? 

 • Een jaar-coachingstraject biedt een unieke kans voor een diepgaande en gestage ontwikkeling.
 • Tijd voor grondige groei: Een jaar is een ruime periode om stap voor stap te werken aan jouw professionele ontwikkeling. Het geeft je de nodige tijd om niet alleen doelen te stellen, maar ook om ze zorgvuldig na te streven en te bereiken.
 • Diepgaande reflectie en actie: Door de duur van een jaar kunnen we verschillende aspecten van jouw professionele leven grondig onder de loep nemen. Dit omvat niet alleen wat in het verleden heeft gewerkt, maar ook om vooruit te kijken en een solide actieplan te ontwikkelen dat in lijn ligt met jouw ambities.
 • Consistente begeleiding en aanpassing: Het jaartraject omvat niet alleen initiële sessies maar ook opvolgmomenten gedurende het jaar. Dit biedt continuïteit in de begeleiding en de kans om je koers bij te sturen als dat nodig is. Zo blijf je gefocust op jouw doelen en zie je voortgang gedurende de gehele periode.
 • Duurzame verandering: Een jaar geeft ruimte voor duurzame verandering. Het biedt niet alleen mogelijkheden om patronen te doorbreken, maar ook om nieuwe gewoontes te cultiveren en deze te verankeren voor blijvende professionele groei.
 • Kortom, een jaar-coachingstraject biedt de tijd, begeleiding en ruimte die nodig is om daadwerkelijk impact te maken en blijvende verandering te realiseren in jouw professionele leven. 

Grijp deze buitengewone kans om jouw professionele voornemens om te zetten in concrete verandering met dit exclusieve jaarcoachingtraject.

WAT HOUDT DIT COACHINGSTRAJECT in?

In dit unieke 'Sterker in je werkjaar'-traject neem ik je gedurende 12 maanden mee op een reis van zelfreflectie, toekomstgericht denken en actiegerichte planning met als bestemming daadwerkelijke verandering.

We focussen niet op de verre toekomst, we kijken naar het hier en nu. We blikken terug op de afgelopen 12 maanden, werpen we een blik op de komende 12 maanden en gebruiken we deze inzichten als basis voor het opstellen van een actieplan. We zullen regelmatig, per kwartaal, opvolgsessies plannen om de voortgang te bespreken en eventuele aanpassingen door te voeren.

  Van Terugblik naar Actieplan: drie individuele coachingsessies

  We starten dit exlcusieve jaartraject met 3 individuele coachingsessies, overeenstemmend met de 3 stappen van het traject: Terugblik, Vooruitblik en Actieplan. 

  • Terugblik : Ontdek wat er de voorbije 12 maanden wel en niet werkte, leer van ervaringen en identificeer waardevolle lessen om mee te nemen naar de toekomst.
  • Vooruitblik : Definieer wat je wilt behouden, verbeteren of bannen voor meer voldoening en energie in de komende 12 maanden.
  • Actieplan: Werk samen met mij aan een concreet actieplan om jouw doelen te verwezenlijken en je professionele groei te stimuleren.

  Opvolging: Vier individuele kwartaalopvolgsessies

  Om te zorgen dat je op koers blijft, voorzien we in dit traject 4 opvolgsessies. Dit gedurende de volgende 12 maanden om te zorgen dat je consistent je focus blijft houden op wat voor jou belangrijk is. Dit betekent een sessie per kwartaal om je op koers van je actieplan te houden of eventueel bij te sturen.

  Werkboek

  Elke sessie wordt ondersteund door een speciaal werkboek om jouw reflecties te begeleiden en de coaching op maat te maken. 

   

  Praktisch

  • Exclusief jaartraject: Dit unieke coachingstraject biedt je gedurende 12 maanden de ondersteuning om jouw loopbaan te heroverwegen en krachtige stappen te zetten.
  • Toegang tot online platform: tijdens het traject krijg je toegang tot het online platform ‘Sterker in je Werk’ waar je 24/7 de werkboeken, opvolgdocumenten kan downloaden alsook je sessies inplannen via de online agenda.
  • Jouw investering naast jouw tijd en engagement om effectief verandering in je leven en loopbaan te realiseren vraagt dit exclusieve jaartraject met 7 individuele sessies, werkboek en toegang tot het online platform een investering van 1800 € excl. BTW.

  Ter info: het is niet mogelijk dit volledige traject te betalen met de VDAB Loopbaancheque. Neem contact met ons op voor informatie over aangepaste trajecten die binnen het kader van de VDAB Loopbaancheques vallen.

   

   

   

   

  VOOR WIE IS DIT UNIEK COACHINGSTRAJECT GESCHIKT?

  • Professionals die besloten hebben om in hun huidige werk of beroep te blijven, maar die verandering willen in hun aanpak van werk en werkomgeving.
  • Ervaren professionals die streven naar meer zelfvertrouwen en effectiviteit in hun professionele omgeving.
  • Managers, ondernemers of professionals die de invulling en hun benadering van werk willen herdefiniëren voor meer vervulling.

  Dit traject richt zich specifiek op ervaren professionals die vastbesloten zijn om binnen hun huidige rol en werkomgeving te groeien en biedt ondersteuning om gewenste veranderingen te realiseren en zich sterker te voelen in hun professionele leven.

  VOOR WIE IS DIT TRAJECT NIET GESCHIKT?

  • Personen die net zijn begonnen met werken of zich nog in de beginfase van hun carrière bevinden.
  • Professionals die nog twijfelen of ze binnen hun huidige functie en bij hun huidige werkgever blijven.
  • Individuen die hun huidige of toekomstige carrièrestappen nog aan het verkennen zijn.

  Als werkgever dit traject aanbieden?

  Wil je als werkgever je waardevolle medewerkers(s) een steuntje in de rug aanbieden? Weet dan dat je hen dit uniek jaarcoachingstraject ook kan aanbieden. Dit traject biedt werkgevers de mogelijkheid om hun medewerkers een extra ondersteuningsmiddel te geven, waardoor zij zich sterker in hun werk kunnen voelen en effectiever kunnen presteren in hun rol.

  Neem contact op voor meer informatie

  Inschrijven

  Sterker in je (werk)jaar

  Schrijf in en betaal online via onze webshop.

  Investering

  1800 Euro (excl. BTW)

  Inbegrepen:

  • Werkboek
  • 7 individuele sessies
  • Toegang tot het online platform

  VDAB Loopbaancheques zijn niet mogelijk.

  Een kennismaking inplannen?

  E-mail naar info@popconsult.be of plan een online kennismaking in via de contactpagina.

  Pin It on Pinterest