Straffe resultaten haal je niet alleen.

Wij geloven heel erg in co-creatie: structureel samenwerken met sterke en betrouwbare partners om te zorgen dat onze klanten het beste advies en de juiste begeleiding krijgen. Maak hieronder kennis met de zorgvuldig geselecteerde vaste partners uit het POP Consult & Coaching netwerk.

Zoekt u een goede boekhouder die correct én collegiaal met u communiceert? Een accountant met zin voor strategie en innovatie? Meet Fiscadvies! Fiscadvies is een ervaren accountancykantoor voor doorstarters, scale-ups, kmo’s en vzw’s met een future proof kantoor te Wilsele. Het bruisend Fiscadvies team steekt de schouders onder uw ondernemersdroom: 100 % digitaal werken, als sparringpartner 200 % adviseren in elke fase van het ondernemerschap.

Touch of Gold - Feelgood Business & Marketing Consultants

Een uniek concept lanceren? Erkend en gevraagd worden als authoriteit of expert? Authentieke zichtbaarheid verhogen? Je bedrijf transformeren en Future Ready maken? Een sterke Employer Brand creëren? Een aantrekkelijke en duidelijke positie in de markt bereiken?
Touch of Gold helpt jou om super snel de perfecte route uit te stippelen om maximale impact te realiseren, vanuit een langetermijn visie en op een duurzame manier.

Back-iN

Specialist in de aanpak van ziekteverzuim, ondersteuning bij re-integratie en bedrijfsergonomie.

Back-iN helpt bedrijven in de uitbouw van een aanwezigheidsbeleid, het opvolgen & begeleiden van afwezige medewerkers en bij uitdagingen op vlak van ergonomie.

Onze werkwijze: Een hands-on aanpak met alle betrokken actoren als middel.

Lindra

Lindra is dé HR partner voor de kmo: ontzorging bij personeelsbeleid- en administratie, loonoptimalisatie, HR audit en loonverwerking.

Meer informatie vind je hier: www.lindra.be

Pin It on Pinterest